Vår Historia

 2010 STARTADE  

VÅR HISTORIA


HISTORIAN STARTADE MED VÅRA TRE BARNS NAMN - VÅR FAMILJ


Företaget grundades i Sverige 2010 av Cathy och Per-Erik Dillner. Den första egna kollektionen presenterades i januari 2014 på Formex mässan och därefter på Stockholm Furniture Fair.                                                                                                                                          


Redan från starten har företagsvisionen varit att skapa hållbara och kvalitativa produkter att njuta av i många år och företaget fortsätter med samma vision, som ligger mer i tiden än någonsin.

Våra kollektioner är en hyllning till livet och naturen. Våra livfulla tyger, stilfulla möbler och glada accessoarer har flera syften. De ska vara anpassningsbara och de ska hålla över tid, både till stil och kvalitet. Det kallar vi hållbarhet.


Smadi är en förkortning och en hyllning av våra barns namn Sebastian, Mattias och Andreas Dillner.

 GLÄDJE OCH FUNKTION FÖR HEM OCH KONTOR


SMADI INTERIOR är vårt egna varumärke från små möbler, porslin, presentartiklar och inredningstextilier. 


Smadi väcker arbetslusten genom att pigga upp sinnet med färger, mönster och former på våra möbler, textilier och accessoarer. Kombinationen av svensk funktion, stil och kvalitet ska ge mervärden och öppna nya dimensioner.

Vi vänder oss till Er som insett behovet av färg och form för att skapa en viss atmosfär på ett kontor eller i andra offentliga miljöer. Vi vänder oss självklart även till dig som jobbar hemma och behöver en design för både trivsel och jobbskärpa.


Smadi väcker livslusten genom att vara anpassningsbar. Våra möbler, textilier och accessoarer är till för ett hem i ständig förändring. Våra former, mönster och färger blåser liv mindre ytor och ger hemmet energi. Smadi firar livet, vardagen, bestyr och vacker natur. Design för hjärta och hjärna. SYDAMERIKA MÖTER SKANDINAVIEN


Sydamerika möter Skandinavien. Bakom Smadi Interior & Studio står designern Cathy Dillner med sina rötter i djungeln i det färgsprakande Peru. När hon flyttade till Sverige tog hon med sig kärleken till glada färger, livsglädje, värme och energi. Med inspiration från svenska traditioner och naturen i Cathys nya hemtrakt, vinterstaden Östersund, skapar hon mönster och möbler med impulser från båda världarna. Alltid med en historia.


South Amerika meets Scandinavia. Cathy Dillner has her roots in the jungle of the colorful country of Peru. When she moved to Sweden she brought her love for color, life, warmth and energy. With inspiration from nature and Swedish tradition, Cathy's new home town the wintercity of Östersund, she creates patterns and furnitures with impulses from both worlds.
SMADI INTERIOR & STUDIO

Kyrkgatan 54, 83134 Östersund

Telefon: 070 226 73 52

Copyright SMADI INTERIOR & STUDIO  © All Rights Reserved 2020