Inredning - Styling

INREDNING - HOMESTYLING - SKYLTFÖNSTER

Vi homestylar din bostad-hem, ditt kontor och arbetsplats till en trivsam plats att njuta, en plats att producera och en plats att umgås.


Inredning: Inreda ett hus eller kontor innebär att fixa en plats att trivas på ett harmoniskt och personligt sätt, och att visa att det är just din stil, ditt hem, din arbetsplats.

Till en bostad söker man ljusa färger som skapar lugna och harmoniska rum, att njuta av efter varje arbetsdag.

Att hitta husets själ  och ge unika möjligheter.....

Motsatts är att inreda ett kontor där man söker färger för att piga upp hjärna under arbetstiden för en mer produktiv insats.


Vi kan hjälpa dig med allt från att ge tips och till det som bör göras - färgsättning, tapeter, textilier, möbler och golv etc.

Välja ut och köpa in möbler och inredningsdetaljer som passar in i ert .

Vi samarbeta med byggnad ingenjör för att rita och samordnar även hela renoveringar, om- och tillbyggnader.Style: Stylar ditt hem så det ska bli enkelt och roligt, från en budget och ekonomisk stil till mer avancerad och lyxig stil..


Att styla ditt hem inför försäljningen ger och ökar dina chanser till en snabb affär. Det gäller att lyfta fram de bästa egenskaperna i bostaden för att attrahera så många intresserade köpare som möjligt och samtidigt få till snabbare köpbeslut och därmed ett högre pris.


Vi går tillsammans med Er igenom de rum ni vill ha med hjälp med och vilka möjligheter din bostad har för att lyfta upp det bästa för varje rum. Vi rensar bort, flyttar om eller lägger till exempelvis textilier, växter, möbler och accessoarer.. Vi samarbetar med kända skandinaviska varumärken.


Oavsett hur enkel eller mer avancerad styling du önskar, så ökar det och ger högre chanser till försäljning samtidigt som det visar potientiella köpare den allra bästa sidan av just ditt hem! 

Det är de små detaljerna som gör ditt hem personligt.


Stylingkonsultation, Vi kommer hem till dig och tillsammans går vi igenom bostaden rum för rum. Vi analyserar och ger förslag på vad som kan plockas bort, flyttas runt eller inköpas, Vad det bästa är just nu för dig och din bostad. Sen gör ni jobbet själv.


Homestyling S tillsammans med era befintliga möbler/accesorier komplementerar vi med textilier, armaturer, blommor, enstaka möbler, etc. Inklusive hyra för inredning i 30 dagar samt en visningsstyling.


Homestyling M Vi går igenom huset själv och förvandlar den till köparens drömbostad. Vi början med dina befintliga möbler/accesorier och komplementerar bostaden med textilier, armaturer, blommor och kost. Vi hyr ut möbler och accesorioer från kända skandinavisa varumärken.

Inklusive hyra för inredning i 30 dagar samt en visningsstyling.


Homestyling L Vi inreder ett tomt objekt och fixar till dröm bostad. Style och inreda bostad med möbler/accesorier och anpassar objektet till tänkbar köpare.

Vi hyr ut möbler och accesorioer från kända skandinaviska varumärken.

Inklusive hyra för inredning i 30 dagar samt en visningsstyling.Skyltfönster: Vi skapa attraktiva skyltfönster.

Fönster det är butikens ögon mot kunder. Det är en sätt  att visa och presentera produkter och tjänster på ett tilltalande och säljande sätt. Allt fokus är på varan och komplement, hur man kombinerar ökar möjlighet till mer säljande av varor och tjänster. 


För att skyltfönstret ska fungera som bästa möjliga blickfång behöver skyltfönstret ständigt förändras och bjuda kunden på något extra och nytt med rätt belyssning tillsammans med andra komplement.


Vi erbjuder kreativa & kostnadseffektiva lösningar. 


Vi välkomnar dig för en kostnadsfri konsultation i vår nya Smadi Interior & Studio! Inredning - Homestyle


- Hem, kontor eller offenliga platser

   Skyltfönster

 - Vi vänder oss till butik och företag som   vill  lyfta sina produkter eller  tjänster att synas på bästa sätt.

SMADI INTERIOR & STUDIO

Kyrkgatan 54, 83134 Östersund

Telefon: 070 226 73 52

Copyright SMADI INTERIOR & STUDIO  © All Rights Reserved 2020