Tjänster

VÅRA TJÄNSTER


Smadi Studio erbjuder tjänster inom tekniska digitala lösningar med syfte att stärka varumärke eller efektivisera jobb för både privata och företag. 


VAD GÖR VI

INREDNING - HOMESTYLING - SKYLTFÖNSTER

Vi homestylar din bostad-hem, ditt kontor och arbetsplats till en trivsam plats att njuta, en plats att producera och en plats att umgås.Style: Stylar ditt hem så det ska bli enkelt och roligt, från en budget och ekonomisk stil till mer avancerad och lyxig stil..


Att styla ditt hem inför försäljningen ger och ökar dina chanser till en snabb affär. Det gäller att lyfta fram de bästa egenskaperna i bostaden för att attrahera så många intresserade köpare som möjligt och samtidigt få till snabbare köpbeslut och därmed ett högre pris.


Vi går tillsammans med Er igenom de rum ni vill ha med hjälp med och vilka möjligheter din bostad har för att lyfta upp det bästa för varje rum. Vi rensar bort, flyttar om eller lägger till exempelvis textilier, växter, möbler och accessoarer.. Vi samarbetar med kända skandinaviska varumärken.


FORMGIVNING & DESIGN

Smadi Studio hjälper dig med formgivning och grafisk design.Vår kreativa process går genom material, form och färg med element som funktioner och teknik, 

Vid utveckling av varor analyserar vi allt från användarvänlighet, miljövänlighet, utseende till och med  affärslösningar,  processer och miljöer,


Teknisk illustratör
Logotype
Koncept Design
Skapa och utforma mönster till textil, tapet, mm.
5D Embroidery systemWEBSITE DESIGN - WEBB APPLIKATION

Vår nya Smadi Studio erbjuder tekniska digitaliserings lösningar som hjälper Er på ett effektivare sätt att visa/uppnå mål/ med produkter eller tjänster istället för fysiska eller manuella. 


Våra uppdrag varierar från responsiva webbplatser eller webbapplikationer, bygga digitala varumärken eller tjänster inom kommunikation. 

Webbapplikation ska vara snyggt designade, enkla att jobba med och fungera i alla typer av enheter från mobil till desktop 

Vi utvecklar alla våra webbapplikationer i Dreamweaver.
SMADI INTERIOR & STUDIO

Kyrkgatan 54, 83134 Östersund

Telefon: 070 226 73 52

Copyright SMADI INTERIOR & STUDIO  © All Rights Reserved 2020