GDPR

 INTEGRITETSPOLICY


EU:s dataskyddsförordning ”General Data Protection Regulation” GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt, men dina rättigheter som enskild medborgare har stärkts och kraven har ökat på hur företag får behandla dina personuppgifter.

För att anpassa oss till GDPR har vi uppdaterat Smadi Interior & Studio företag juridiska namn tillsammans med vår webbplats www.smadidesign.com  dataskyddspolicy. I policyn beskriver vi bland annat vilka typer av personuppgifter vi hanterar och hur länge vi sparar dem, vilka rättigheter du har gällande dina personuppgifter, och hur du kan kontakta oss i dataskyddsfrågor.

Du får gärna vår integritetspolicy där vi mer utförligt beskriver hur vi behandlar (t.ex sparar) och skyddar dina personuppgifter, plus vilka rättigheter du har och hur du utövar dessa.


Användning av information


Den information vi samlar in från dig kan användas för att:


• Berättar våra nyheter till dig.
• Kontakta dig via e-post och göra din upplevelse personlig och ditt behov genom vår webbplats www.smadidesign.com 
• Administrera ett erbjudande eller en undersökning.
• Ta fram och skicka för dig anpassad information och erbjudande till dig och dina sociala kanaler, baserat på dina tidigare email.


Du kan när som helst välja att avregistrera dig.

Har du några frågor, funderingar kan du alltid kontakta vår kundservice.


Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi lagrar dina personuppgifter i våra databaser som skyddas av fysiska, tekniska och processrelaterade säkerhetsåtgärder. All transport av kunddata sker krypterat över publika nät. Vi är de enda som äger de lagrade information och behandling av dina personuppgifter sker endast för de ändamål och på de grunder som anges i denna integritetspolicy.
Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annan företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring. 

Om du vill bli påmind om vilka tjänster du använder och därmed vilket/vilka avsnitt i denna integritetspolicy som är relevant(a) för dig är du välkommen att höra av dig till oss. Kontaktuppgifter finner du nedan samt under respektive avsnitt.


Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd trejepart som hjälper oss att driva vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår nyhetsbrev, relaterad produktinformation, mm. Du kan när som helst välja att avregistrera dig.


Lagringstid

Personuppgifterna ska gallras 12 månader efter avslutat kundrelation, eller avslutat sammarbetspartner mellan leveranstörer om personuppgifterna or organisationnummer, ej är nödvändiga för rättslig förpliktelse eller allmänt intresse, eller annan laglig grund där ändamål för behandling kvarstår.


Samtycke

Genom att använda våra webbshop www.smadidesign.com eller våra tjänster godkänner du vår integritetspolicy


Kontaktuppgifter
Smadi Interior & Studio
Faktura adress: Korthållsstigen 1
831 32 Östersund


Besöksadress
Kontor & Showroom
Biblioteksgatan 16C 
Sverige
Telefon: +46 (0)70 226 73 52


Kontakt person: Cathy Dillner 
www.smadidesign.com
Företagsregister: Bolagsverket
Organisationsnummer: 556813-1188
Momsregisteringsnummer: VAT-NR SE556813118801





SMADI INTERIOR & STUDIO

Kyrkgatan 54, 83134 Östersund

Telefon: 070 226 73 52

Copyright SMADI INTERIOR & STUDIO  © All Rights Reserved 2019